Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, April 6, 2009

Manik yang sedang ku kerjakan





Aku mengerjakan manik nie selama 3hari.
dalam kiraan ku semalam siap sepenuhnya.
sbb aku janji ngan Mrsnor nak pos ari ni.
smalam kene plak Ahad, kdai manik tak bukakkkkkk!!!
sikit lagi nak siappp, rupanya manik aku tak cukuupppppp...
geram siott aku.
budget aku kire dah cukup rupanya...salah percaturan.
ni manik aku snap utk tangan aje.. kat bdan aku lupo nak snap.
nanti yek!! siap sepenuhnya aku kasi tengok kat korang yek.
so ari nie selepas sesi mengajar,
aku pecut ke bandar Taiping.
yang sedihnye.. ujan lebat gile, aku redah dengan moto burukku.
muahahaa.... bes juge yek.
Manik Tempahan Mrsnor

5 comments:

  1. fuyoooooooooooooo glemer abiss aku.. 12hb april ni akulah yg paling comey hahaha setidak tidaknya comeyy baju

    ReplyDelete
  2. ambo pos doh ari nie. insyaallah esok sampai.
    harap moknik suko keje tangee ambo. pinar butir mato, tapi ambo suko.
    terima kasih deh!!

    ReplyDelete
  3. aduhh beruntungnyaaa bayaa dok lagi, baju pos doh...nanti sms oyak brp deh.Tq ina.. jasamu tetap di kenang ..cewahhh

    ReplyDelete
  4. keh..keh..kehh..
    ambo pun ado utang, nak tolak utang lagi, sapa pah oyak lah dehh!! takut tak fit ngan moknik jah bj tu. hope ok.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?