Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, April 24, 2009

cerita pasal mempelam depan rumah


Inilah ghopernye time dok atas pokok.
Gambar2 di bawah ni adalah hasil dari mangga2 ini lah.


Ini pulak, aku dah buat jeruk.
aku pilih2 yg mude, kire kerak pun tak de lagi kan.
eemmm...aku suke, sambil dpn pc, sambil ngap!!


Ni kerabu Mangga.
eemm sodapp...aku tak de makan ngan nasik, main makan cam makan saladdddd...(kata tok wan)


Yang nie, kita menyicah a.k.a colek.
emmm sedap gile.. buah dah ala2 kekuningan, rasa pun masam2 manis.

Lama tak update yek.
Asik semput aje..

kisah pokok pelam depan umah nie..
memang berbuah tak henti2. jeki jiran2 jugak lah kan.
so dari mempelam nie..aku pun bagaikan hasil dari mempelamku ini.

6 comments:

  1. terliuq nya..nk nyicah sama...huhuu

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bencii saja jah tu nok buat aku terliurrrrrrr

    ReplyDelete
  3. mari aah kerumah ku..
    masih lebat seperti dulu. dah mula nak masak. bess...
    rajin btol berbuah, sejak dok umah nie..tak benti2 dia berbuah. sakan berbagi ke jiran sepanjang jalan. jeki sama2 rasa...

    ReplyDelete
  4. ala sedap nya mangga muda..akak jelly suka kalau yg baru nak masak tu..buat cicah kicap..mak mentua lalu kat belakang pun tak nampak hehehe...

    ReplyDelete
  5. laa...kak jelly sbb mak mertua lalu belakang, kalo lalu depan sure nampak..he.he.. akak niee...

    ReplyDelete
  6. waduh naiz...berliur benor tekak nengok mempelam tu....kirim sini banyak2....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?