Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, April 17, 2009

Anakku... Azhad







Time nie aku sibuk memotong bj kurung 2 pasang kain yg bawah tu.
biru and merah.
Si azhad merupakan budak yang berusia 5tahun, anak ke-2 aku...,
Pulang awal dari sekolah, 11.30pg.

Selepas mandi dia menemankan aku di bilik menjahit.
eemm ... aku pun snap pic ni bila aku tengok dia bersungguh2 nak menjahit.
dengan tekun dia tengok kain yang dia letakkan kat jarum mesin tu bergerak.
terkial2 nak naikkan penampan mata jahitan tu
minat gile dia nampaknya...
Aisyah ker.. Add (panggilan di rumah) yg bakal mewarisi mesin jaitku ini...muahahhaaaaa...

1 comment:

  1. comelnya !!!! jahit baju acik ina selai boleh ? hehehe

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?