Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, April 28, 2009

helo..helo...


Just gunakan teknik french knot utk love nie.


Masukkan bunga sulam tangan kat tengah. fuhh tak sabar nak siapkan
3.30pg bersengkang mata.



Dah siap menyulam bunga, nampak cinonet, tapi.. sabo aje ler..
benang ni semua adalah saki baki dari menjait sulam tudung dulu.
ada le sebekas, gile membeli btoi waktu tu..taun 2003. Dasat btoi bila di ingat.




Buat sulam riben bentuk heart, kain2 nie semua aku jual,
kain nie memang sonang nak sulam riben. walau tebal, tapi senang nak lolos jarum.
nanti aku masukkan kainye yek.

Entry untuk hari ni.
3hari aku tak log masuk sini.
entah ape aku buat yek.
menyulam skit
bukan apa, bila dah mula rasa tak sabar nak tengok hasil.
nampak cam skit aje bunge, tapi mak aiihh..ngan anak2 nie.. kejap benti2

eemm.....cuma nak siapkan sepenuhnya jd bende yang di inginkan aje.






2 comments:

  1. wah k.naiz dh start RE..cantik la kak..kemas je sulam benang tu...ainaa sulam benang tk pandai lg..hikss..leh menuntut la ni..

    ReplyDelete
  2. salam ainaa, udah lama start dik. berkulat2 dah tudung akak tu.. nanti nak tempek koleksi, blog baru lagi, koleksi nanti akan ku korek semulaa.. dulu akak aktif wat sulam tudung. skit2 tu boleh lerr..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?