Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, April 29, 2009

Kusyen N heart ku sudah siap




Siap kusyen aku, berukuran 16x16.
aku guna kain plain tebal, kaler unggu cair,
aku padankan dengan kain kotak2.
kain2 nie aku akan load nanti.



Kain nie memang senang nak jait sulam riben or sulam benang.
walau tebal tapi lembut bila kita menjahit.
kak Ina, naiz guna kain yg kak ina order.



6 comments:

  1. naiz..tomeinyer yang leb2 tuh...hehe..

    ReplyDelete
  2. Wow. Cantik nyer. You buat jual ker yang bantal love gantung tuh. Dalam ada per.

    ReplyDelete
  3. cantiknya naiz!!! kak ina tergodalah dengan rose yang besar besr tu...tu floded rose ya?....cantiklah...guna riben size berapa tu?....mengagumkan !!! teruskah dengan hasil sulaman yang canggih canggih ya !

    ReplyDelete
  4. Sha.. boleh buat nanti yek.try.

    kakDiah...Naiz tak buat jual, akak suke yek. dalam naiz taruk kekabu. belen2 tilam aisyah dulu..he.he.he...

    kakIna... adus terguda ke? aah folded roses. riben saiz setengah inci. naiz dah siapkan folded rose juga nanti tempek. nak boh name naiz rose bleh tak? ekek..eek..ekekek...

    ReplyDelete
  5. wah naiz...cantik tu...nak sekuntum boleh? hehehe silap tak minta sekuntum ari tu ya..


    untuk diah...kalau nak beli apa salahnya? tuan rumah mesti jual....kan naiz kan?..

    ReplyDelete
  6. ok kakina, naiz akan masukkan bunga tu dlm parcel hari nie. nanti yek.

    kalau serius nak beli apa salahnya. Thanks All

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?