Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, April 8, 2009

Aisyah yang Nakal









Kejap aje dah besau anak aku sorang nie.
emm.. ni posing tak kasi aku bertenet.
dia tau kalo aku melekat buka PC sah2 tak layan dia.
Dah pandai panggil "abang " and "abah"
Ummi tak pulakkk disebut.
eemmm... tapi aisyah memang tak de rambut.
blom lagi... he.he.he...





4 comments:

  1. semetar jah besarr aisyah ni..ari tu gi, kecik lagi dio.. nanti ikut jejak ummi dia ler rajin cari duit, pandai buat duit.. kejap lagi aisyah buleh tulun ummi jahit.

    ReplyDelete
  2. aahh cepat besar yek. dah tau kutip jarum utk umi dah tu..muahahha...
    dio natii nok pegghoo lembu ngee abah dio mrsnor weyy..he.he.

    ReplyDelete
  3. aisyah..aisyah.. mmg nk sebut ummi payah sikit.. kalo mama, 6 bln dah bleh sebut dah.. hehe..
    Kak Naiz, dulu saya berangan kalu dpt baby girl nk bagi nama Aisyah gak.. masih angan2 la... heee...

    ReplyDelete
  4. angan2 akan jd kenyataan lah nanti.
    jengok calender cina wat panduan beby girl or boy.
    he.he.he... mana tau menjadii..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?