Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, June 19, 2009

Tools Butang Bungkus

2
butang

Mungkin ramai yang tahu, ini adalah tools set untuk membuat butang bungkus.Terdapat dalam berbagai saiz.Digunakan untuk membuat butang langsir = bagi diriku lah.bagi tukang jait baju, butang baju kebaya selalu menggunakan butang bungkus.

13 comments:

  1. Naiz, surprisingly you have that gadget...... wow!!!!!!

    ReplyDelete
  2. kakD, senang nak buat butang Langsir.naiz tak ade byk saiz, just ada saiz 42 utk butang langsir.

    ReplyDelete
  3. mana beli ahkak naiz?
    lama mus cari..

    ReplyDelete
  4. mus kat kedai jual mesin jahit biasa ada jual. bole buat macam2 depend pada mould dia.

    ReplyDelete
  5. bestnyer...brp rm ni...susah nak jumpa...kat kedai mesin jahit biasa xde pun...beli kat mana?

    ReplyDelete
  6. salam kak naiz,
    akak beli tools ni kat kedai mana ye? dah lama saya cari.. memang perlu sangat mesin ni, ada jumpa tp supplier kat China nun.. klu boleh nak beli yg dekat2 je

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. akak beli yg ni dulu di Kelantan, kota bharu. nama kedai pun dah lupa. tp di taiping pun ada jual.
    tak sila harga body rm380.
    harga mould n casing butang depends pd saiz butang. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...sy dah lama cr tools ni...aduhai xjumpa2 lg...kat taiping 2 area mane kak?

      Delete
  9. salam...sy dah lama cr tools ni...aduhai xjumpa2 lg smpai skrg...kat taiping area mana kak?

    ReplyDelete
  10. salam dear,

    kat mana nak beli? urgent sgt nak nie haaa... boleh tak tolong??

    ReplyDelete
  11. boleh cuba beli dgn akak ni..tapi x sama la mcm dlm pic..lain sikit.
    http://www.facebook.com/jalinankasih?fref=ts

    ReplyDelete
  12. salam,akak kt taiping kedai mn yek..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?