Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, June 24, 2009

Benang Menjahit

Benang Adalah alat terpenting dalam proses jahit menjahit.
Dibawah adalah sebahagian koleksi benang yang setiap hari naiz gunakan.
Dalam saiz yang berbeza tapi kegunaan yang sama.



Sekotak dan sebalang benang.
Benang didalam kotak sentiasa penuh terisi, dah jadi tabiat bila kosong aje naiz isikan semula.
naiz biasa beli bundel seperti dibawah. Untuk benang dalam saiz yang besar biasa dibeli apabila menjahit langisir, dan saiz kecil biasa untuk menjahit bende2 yang berkuantiti kecil seperti baju dan barang kraf.



Dibawah adalah benang dalam bentuk bundle yang naiz biasa beli dan jual untuk para tukang jahit. sambil promote benang bundel yek.

Dalam ada 100pcs,
Berharga RM52
tidak termasuk kos pos.
Pos daftar RM4
Pos laju rm7

6 comments:

  1. salam,

    ni benang jenis apa ya? dr pengalaman akak, ok tak benang ni..sebab ada benang yg cepat putus semasa kita menjahit..

    ReplyDelete
  2. benang ni ok, memang menjait guna benang ni pun. kalau putus tu makna benang lame, dah reput.

    ReplyDelete
  3. salam...akak nak panggil apa ekk..kamu ni duduk di mana? salam kenal..nak bagi apa ye?

    ReplyDelete
  4. salam kakinakl. panggil naiz aje kak. sy tak cerewet kak. hiasan dinding pun ok...

    ReplyDelete
  5. slm,naiz.sy bminat nk beli benang tuh.ble tolong reply dgn acc detail?tq,naiz.

    ReplyDelete
  6. nj_7007

    harga benang tu dah naik, kos pos pun sama.
    harga benang 100pcs rm54,
    pos daftar rm5,
    pos laju rm8

    kalau nak nanti sms sy 019-9988331

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?