Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, June 17, 2009

Masa Dan Aktiviti

Kejap aje masa berlalu,
Pejam celik, pejam celik dah nak sambut ramadhan tak lama lagi.
Cepat masa berlalu, atau aku aje yang terasa begitu.
Apa pun aktiviti aku berlalu macam biasa, menjahit dan aktiviti berkaitan dengannya.
Alhamdulillah bagi tukang jait macam aku, keje2 menjait kebiasaan bertambah bila tiba hampir ramadhan begini.

Untuk tempahan Baju Kurung, tempahan telah di tutup, namun bagi Langsir, tempahan masih di terima.

Dibawah adalah aktiviti yang telah berlalu.
cuma kusyen merah corak buluh blom di collect oleh tuan empunya.





Langsir dengan menggunakan fabrik yang ku jual, insyaallah gambar siap tergantung later2 aku letakkan.


Bj manik ni pun dah dipakai tuannya...









2 comments:

  1. Salam Naiz, rajin nyer adik KakDee ni...

    ReplyDelete
  2. ape rajinnye kakD. ni dah keje naiz nie. keje fulltime. he.he..he.. mai bukit merah tak habaq, tidak buleh jumpaa...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?