Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, June 22, 2009

Apa cerita?

EEmmm... ceritaku macam biasa, menjahit dibilik jahitanku.
dikala ini tidak mahu menimbunkan kerja, ku bereskan secepat mungkin tempahan.
dibawah antara kain2 langsir yg perlu dibereskan.



Namun aktiviti kegemaran yg remeh ini tidak ku tinggalkan.
sambil menonton tv, ku sulam bunga2 riben ini.
yang ni kaler pink, ada yg berwarna putih, ku juga sedang menyiapkan sulam manik pada blouse. Ada masa akan ku paparkan.



Bunga ni nampak macam sama 'naiz rose' terdahulu, tapi sebenarnya tak sama.
bezakan ya.

'naiz rose'

6 comments:

  1. dari dulu lagi suka tgk rose yang ni yang naiz wat...nampak lembut liuk lentuknya...

    ReplyDelete
  2. Naiz, cantiknyer rose yang kaler pink tu..... Naiz nak wat per?

    ReplyDelete
  3. pulun sakan nooooo... langsir ku bila nak mari ukur??

    ReplyDelete
  4. to fawa, bunga2 tu naiz suka, ada masa buat aje. tak susahlah nak buat, just kalau pandai, ambil sepanjang 30inci, apply paten langsir boxpleat, cuba ya.

    ReplyDelete
  5. to kakD, naiz pun blom tau apa nak buat, buat wallhangging kot? tak pun buat kusyen. saiz dia lebih kecil dr pink terang. kakD pun suka bunga riben?

    ReplyDelete
  6. to mrsnor, pjg umur sampai di rumahmu... lain bnor dah nampak gaya decorasi rumah mu ituwww.....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?