Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, June 30, 2009

Dekorasi















Perempuan mana tak suka rumah berhias cantik. aku tak terkecuali. ni gambar2 aku ambil dari majalah diatas, cantik yek. Aku bertambah minat sejak menyertai EG blogger anjuran Mrsnor. tokey bazarkelantan.com tu. ape salahnya. Diri pun nak gak terapi kan, bagi aku dapat aje bende2 kesukaan diri sendiri pun dah kire terapi gak. tak tau ler org lain. so apa lagi cuci mato yek.





2 comments:

  1. fawa pun da beli mw ni...berkenan pat lemari ayam ke apa tu yg gedabak tu...

    ReplyDelete
  2. tu ler pasal dia sebut2 pasal lemari ayam. mendeco sakan yek. mana2 mag now byk deco ala englishkan!!

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?