Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, June 11, 2009

Ikan Terubuk Masin Sarawak.

Bunger untuk KakMin. Tanda terima kasihkuu...


Ni le rupe ikan terubuk masin sarawak. Bagi diriku, ini lah pertama kali tengok dan makan ikan nie. Ikan terubuk masin ini adalah pemberian student ku dari sarawak. Dia datang ke Semenanjung semata2 nak belajar menjahit langsir dengan ku.
Insyaallah akan datang 11 Julai 09, kelas Langsir akan di jalankan di Subang Jaya.
Kak Min yang merupakan cikgu dari Sarawak akan datang sekali lagi.

Kali ni mau aku order pulak ikan terubuk masin nie. Jauh2 dia usung ikan ni masuk flight, masuk hotel. Terima kasih kak Min. Insyaallah nanti kita jumpa lagi.


Ikan Terubuk Masin yang dah digoreng.
pekene dengan nasi panas.. fuhh... laju je 2 pinggan nasik. ha.ha..haaa...

Ni kene goreng sekor sekali nak makan. takut cepat abis...


Dalam parcel kakMin tu ada dibekalkan sambal laksa sarawak.
boleh cube buat nanti.

7 comments:

  1. Naiz, sedap nyer! KD suker sangat makan ikan masin terubuk dari Sarawak tu. Alahai kena cari orang Sarawak ler buat menantu kut....????

    ReplyDelete
  2. naiz, kalau mengandung ni alamat kempunanleh....... tolong makan unutk saya ye... lama tak menjamah ikan tu. maklum lah suami dah lama dak ke sana

    ReplyDelete
  3. kakD, wahh..cari menantu tuu... he.he.. naiz pun sib baik kak min kasi. kalau tak, tak merasa jugee...

    ReplyDelete
  4. aziesaad, alah nko niee... mungkin now dah ada jual by tenet. mana tau. sodap juga ikan ni yek. nyumm..nyummm...

    ReplyDelete
  5. uwaaaaaaaaa sodapnyaaaa...huhu terliuhh wehh.mari alah sini buley 7 ni bawok sikit buleh heheheh muko tok maluu

    ReplyDelete
  6. insyaallah, aku ku bwk sekor aje utkmu...akak..akak. hope jd g alik nun.

    ReplyDelete
  7. Ikan ni memang sedap..aku dah order online dari Cozy Groups

    http://ikanterubokmasinsarawak.blogspot.com

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?