Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, February 1, 2010

Kedai Quilt Subang Jaya

Ini lah kedai pachwork yang ku pernah katakan dahulu.
Jika aku ke Subang Jaya, insyaallah pasti singgah.

Ni antara pic yang sempat aku snap. Guna enpon aje. Tapi aku minta maaf sebab aku dah cari brochure yang aku ambil dari kedai nie. so aku dah ilang alamat dan info kedai kakAna nie.
Tapi lokasi nye tentu ler aku ingat di Summit subang jaya, tingkat 3 tepi tangga masuk dari arah parking kereta.




Gambar dari Luar Kedai.





kakAna n partnernya. Kelas untuk Quilt juga ada di sediakan. memang bes berborak dengan meraka beruda nie. amat peramah n welcome kastemer. bess!


Rambang mata tengok fabriknya...
sebab aku orang baru dalam terjebak dunia Quilt so banyak bende ler aku tak tau... he.he.he..

Ada juga di jual buku2 Quilt, sempat juga rembat. walau tak tau bila nak mentelaah dan membuatnya...


Emm... ni antara alat2 yang di jual.


Button2 comel juga di jual



Kirenya semua bende mengenai Dunia Quilt ada di jual disini. ni le kedai first Quilt yang aku masuk n jumpa. So pada yang bertanya dimana kedainya... tunggu yek kalau aku singgah sekali lagi aku ambil full address.






4 comments:

  1. salam naiz...

    anna patchwork house
    Lot CP2.02, Level CP2, Orange Zone,
    Sunway Pyramid Shopping Mall,
    No. 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
    46150 Petaling Jaya, Selangor

    http://annapatchworkhouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terima kasih fawa, akhirnya dpt alamat penuh yek.
    aahh blog dia naiz cari tak dpt sbb tak letak house tu..he.he.he. dok taip annapatchwork aje... huhuhuu...
    tekQ. so kawan2 ni yek info tepatnye...

    ReplyDelete
  3. bes tu mamadaniel. lengkali kita kautim jumpa kat kdai ni nak tak?

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?