Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, February 12, 2010

Selamat Bercuti

Lama aku tak update blog. Cerita aku?? biasa2 aje.
siapkan kutu Boom Quilt. terhegeh2 aku menjait. tak pandai pun.
Siapkan dress smocking anak aku selai. Lain2 macam biasa siapkan tempahan baju kurung untuk cuti Raye cine nie.



Pada kawan2 yang bercuti semoga hepy bercuti n tentu ramai yg ambil kesempatan balik kg.



'selamat bercuti.'



Jemput jamu mate. aku kegilaan egg tart.

2 comments:

  1. assalamualaikum cik naiz bilalah agaknya ummi nak buat egg tart nih yer..resepi dah dpt buatnyer idak lagi

    ReplyDelete
  2. buat lah ummi-izah. kdang rasa susah, tapi dah buat rupanya tak ler sesusah yg di sangka...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?