Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, March 9, 2010

Apa saja...


Cekodok kuuu....



Dadih perasa oren kegemaran aku n anak2.

sambal sotong.
lama tak berblog. apa sebab? kadang ada mood, tenet plak slow, bila x de mood, idea pula tak ade.
apa pun rindu jg pada kawan2 yg sama2 berblog.
just lawat2 blog kawan.
kat atas tu menu semalam. aku suka posting kalau serikan dengan apa2 pic.
eemmm ... berkaitan ke? suke suki aje. kalau tak suka di persilakan.

Giant scallop, di siapkan semalam. besar gile scallpo nie, tak cukup rail panjang ngan rail aku. 78inci panjangnye..... display kejap di bilik menjait ku ituw.
Pengumuman.
14hb dan 15hb March, Kelas sulam riben dan Langsir di AloQ staQ, pendaftaran masih dibuka.
terima kasih buat semua.

3 comments:

  1. amboi cik naiz yg serba boleh...sedap sumernya dah mkn nengok gambaq nh jadi lapaq balik hehehe

    ReplyDelete
  2. ummi-izah, alah biasa2 aje lah umi. suka suki aje. naiz suka posting letak gambar2. jap nak jgok umah ummi- izah jap.

    ReplyDelete
  3. sedap eh tgk cekodok.. lama x buat..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?