Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, March 17, 2010

Perjalanan yang panjang

Ape citer nak di story. eem.. rasanya cerita menjait tak lari lah yek.
Kutu boom aku bulan nie... on the way. gambar2 akan di masukkan yek. Dah mula abg posmen asik singgah di rumahku, aku baru sampai di rumah malam semalam. Ada ternampak sampul pos xpress 2 keping yg belum di buka. Nanti aku update, siapakah gerangan antara geng Kutu Boom yang mengirimkannyaa.....

Aku baru je balik dar Aloq Staq, mengajar di sana. Alhamdulillah... pemergian aku 3hari 2 malam penuh bermakna, seakan serasi aje jiwa dengan aloq staq tu. he.hehe....
Masih teringat kerabu mangga yang menjadi menu tetap aku selama di sana. Tiap2 kedai makan ada kerabu mangga nie. tak lupa Ayaq jambu batu n Goreng pisang yang boleh ku anggap sedap.
Hajat aku ke sana dapat ler bertemu KakDiah. Apakan daya, kakD tak ade di aloq staq. tak de jeki aku nak bertemu kakD, keciwa betol lah. Uuwwaaa.....
Tak nak posting aku kosong tanpa bergambar, sini ku tempek pengikat langsir bersulam riben.


No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?