Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, March 24, 2010

Apa isinya...


Beg itam menawan ni apa yek isinya...



Isinya... cutting mat, blade roller cutter and majalah pachwork



Tak ketinggalan Quilt boom ku ituw

salam All, walau agak terlambat nak buka entry nie. tapi aku sebenarnya berbesar hati dapat all items kat atas tu.

Sehari sebelum ke Aloq Staq, ku di kunjungi oleh cik Adik Fida.
Di atas adalah beg yang fida serahkan padaku.
Tapi pesanan ku pada fida hanya lah Cutting mat n Roller blade sahaja.
selebihnya adalah pemberian fida.
terima kasih banyak2 ya fida.

Amat lah di hargai, dengan fast tutorial, sempat lah berguru dengan fida.
rupanya banyak yang silap. terima kasih ye fida. akak akak improve nanti.
OOhh korang tentu tertanya2 canne leh jumpa fida yek.
Fida on the way balik kampung. kita orang ni sekampung. satu sekolah cuma lain2 taun aje. he.he..heee....







No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?