Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, April 20, 2010

Yuhuu.....

memang lama aku tak update blog.
senyap aje dengan keje2 rutin setiap hari. apa pun blog ini aje yg tak gerak.
blog sebelah, bergerak juga.

bukan ape, sejak pc semput on off sehatnya... mood pun tak de nak update. dengan pic pun tak leh nak upload. apa pun tetap rindu nak bercerita di sini.

kejap aje dah masuk bulan May 2010,
semalam 19hb April cuti umum bagi negeri perak, aku ke ipoh, ada kelas langsir dan tudung di sana.
ni bukan nak cerita pasal kelas langsir n tudung tu.
tapi nak cakap bab suasana di ipoh yang tak ubah macam KL.
penuh ngan warga asing, aku pulak yg terasa kecik di tempat sendiri.
tak hormat orang pulak tu. kita pula rasa di perkecilkan.

Apa pun cabaran hidup makin membesar.
macammana lah nasib anak2 aku yang akan membesar nanti. aduii...
pulak tu hujan lebat di Ipoh, berhenti n sambung pula hujan di kuala kangsar hinggalah ke changkat jering. tak henti situ, Taiping sah2 hujan lebat.
kene pulak sepanjang jalan 3 eksiden berlaku.
jadinya berkulat juga lah aku nak sampai rumah.

nanti2 yek, ada bende juga nak di story lagi.
insyallah jait menjahit juga berkraf tak tinggal, walau slow tetap buat.
buat apa tu yek?
he.hehee.... nanti....

2 comments:

  1. ingat kor ghapo benda bersorak Yuhuuu tu...buleh loteri kor... beli mercerdih baru kor ...ish ish ish dok citer pasal mat bangla kat ipoh rupanyaa

    ReplyDelete
  2. kire ok le tu... sajo nok oyak. he.heh..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?