Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, April 21, 2009

Kelas Baju Kurung Online


smalam saje aku dpt 2 sms tanye wat kelas Baju Kurung online.
eemm...bagus juga yek.
tapi aku malas pulak rasanya.
so aku rasa aku nak buat kelas bj kurung kat sini.
sape2 nak joint bagitau aku.

kire aku saje nak tau, kalo ada yg nak belajar baru aku nak mulakan.
so korang tinggalkan coment kat sini,
aku nak tengok brape ramai yg nak.
kire nanti leh ler aku pelan2 ngajor.
bukan itu aje, kire ada semangat skit le aku nak wat kelas sbb korang support,
kalo aku syokk sendiri, maleh lah aku...wahahahaaaa....

ikutkan aku buat kelas baju kurung N langsir kat umah aku nie.
cuma, untuk online aku tak buat.
Tapi tempahan bj kurung biasa aku ambil le..
harga sepasang rm28,
Kalau piping rm36
Kalau alas rm70.

So kalo korang nak tambah2 sulam tangan, sulam manik, sulam ribbon.
terpulang korang lah yek.
wahahaha...ni masuk bab iklan nie.

3 comments:

  1. Maka dengan ini aku nak join kelas kawanku dan yg sewaktu dengannya. Sapa tak nak join aku fire ngan senjata power rangers...hahhahaha

    ReplyDelete
  2. hu.huu..huu. tekQ kawanku.
    noted nko nak yek. aku kene pikir2 step cr biasa aku ajor.

    ReplyDelete
  3. saya pon berminat nak blaja!!!

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?