Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, October 30, 2009

Hari yang bes, Menang Giveawayyyyy......

Hari nie terima hadiah giveaway from KakDiah http://diahrothman.blogspot.com/
Terasa amatlah seronoknyaa... Meh tengok apa aku dapat.


Aku dapat 3 barang, berwarna warni pulak tu. Thanks kakD.....


KakDiah, bende ni biasa org buat ape? letak kat keychain yek? he.he.he... maaf ye naiz tak tauu...


Ni pulak kerja yg sedang ku jalankan, selain membuat Hexy dan dress smocking aisyah juga menyudahkan beberapa helai baju kurung. Lawa memikat kain bunga dia termasuklah Frill yang digunakan. eemm... semangat aku nak jait.


Menarik pulak renda dia nie. Ni tempahan Dari Yati pegawai Farmasi Hospital Taiping. Baik betul budak nie, lemah lembut. Prepare untuk majlis pertunangannya nanti. Untuk Ruang Hall blom disiapkan lagi, sabaq nohhhh!!

2 comments:

  1. Naiz,
    Tak ada apa yang lebih bahagia dari membahagiakan orang lain...... Glad you love my little gifts.

    ReplyDelete
  2. thanks kakD, kebiasaan begitulah. walau sekecil mana pemberian. tapi amat membahagiakan. nak2 lagi pemberian yg kita suka....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?