Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, October 18, 2009

Parcel petang jumaat



Dah lewat petang abg posmen hantar parcel2 yang ku tunggu ni.
Pelik juga dah petang abis keje baru hantar. Around 5pm baru antar. Tinggal parcel aku aje. wal hal pagi dah hantar surat. Aku memang menunggu2 kedatangan parcel2 ni.

Isi dalam salah satu parcel tu, Hexy dari Fida.

Yang ni pulak Dari KakDiah, 30bunga hexy bersama satu pin cushion.
terasa sukanya petang jumaat tu, merah menyala. apa pun aku teramat suka dengan bunga2 merah nie. Thanks kakDiah n Fida.
Tak dilupa Buku yang ku kirimkan dari Misa. aduhaii...amatlah sukanya..
akhirnya buku ini berjaya ku miliki... Thanks Misa.


Ni baju smocking kedua telah siap. Yang ni saiz kecik aku buat untuk Asyah. nanti dah siap sepenuhnya aku tayang yek. Yang pertama tu agak besar untuk aisyah. kene tunggu umur 4 or 5 tahun. Apa pun aku dah kesukaan membuat smocking. Semalam aku ke Ipoh. Bukan berdepavali tau. he.he..
sekali sekala berjalan2 sorang terasa hepy juge. Tapi dalam kesana tak dilupa membuat hexy

Ni bekalan sepanjang jalan. siap juga semua bekalan hexy yg dibawa...he.he.he.....


Sekeping gambar nostalgia semalam. Jangan tak tau.. salah seorang bloger juga nie. sibuk didalam kelas semalam.


4 comments:

  1. aaaaaaaaaa cik kema nye parcel lom smpi ka? tidakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. salam naiz,
    lama x sempat tggl komen kat sini. wah.. sure berbunga2 hari jumaat tu kan. suka tgk hexis tu. kat blog fida pun lawa2. naiz plan nak wat apa tu ngan hexis tu sume? bed sheet? sure comei

    ReplyDelete
  3. cik kema, naiz dah dpt bunga2 chenta mu ituw. kebizian melanda. tak sempat nak update.

    ReplyDelete
  4. tini, naiz pun tak tau apa nak buat. lagipun naiz tak pandai Quilt. kene study dulu baru leh buat ape2. blom ada perancangan. buat lah tini, tak susah pun.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?