Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, October 14, 2009

Baju smocking udah siap


Ni tangan baju ye...hehe.he....


Ni baju yang belum naiz cantum dan siapkan kemasan leher dengan kolar dan tangan baju.




Apa pun akhirnya siap juga. tak cantik sangat lah , maklum ler first time. Akan menyusul lagi nanti. Walau tak de masa, ku curi2 menjahit berselang seli dengan kerja2 lain. kehendak membatasi segalanya... Tak sabar menantikan buku A-Z smocking dari Misa. Plan kalau tak dapat juga buku A-Z smocking tu, naiz akan ke Alamanda MPH, on 25hb oktober. Thanks Misa.


Banyak yang perlu di perbaiki, apa pun berpuashati dengan hasil tangan sendiri. walau tak secantik hasil smocking orang lain, akan ku perbaiki...he.he.he....Ini semua kerana Aisyah.

10 comments:

  1. caiyok!! caiyok!!

    huhu..dah siap..sy?? eh..lg jauh perjalanan...sggh jeles arhhh..

    cantik tu kak naiz..tahniah sebab berjaya siapkn 1st smocking...keep it up..

    ReplyDelete
  2. wah..dah siap dah...saya belum berjaya lagi buat baju smocking berlengan..semuanya tidak berlengan..sbb hari tuh try tak jadi..pastuh tak buat2 dah...smocking tuh buat mcm mana?minta zila buatkan?

    ReplyDelete
  3. salam..

    tahniah naiz..
    kalau tgn mmg dah berseni, buat apa pun menjadi..


    btw, buku dah pos pg td..
    ni tracking no : PX12 304 757 3MY


    selamat membaca/jamu mataaa..

    ReplyDelete
  4. to gaban, akak dah semangat gile ngan nko. tup2 nko lak tak jalan2. he.he.. akak ni pesen nak satu2 bende buat sampai dapat. he.he.he...x3

    ReplyDelete
  5. to gaban, akak dah semangat gile ngan nko. tup2 nko lak tak jalan2. he.he.. akak ni pesen nak satu2 bende buat sampai dapat. he.he.he...x3

    ReplyDelete
  6. to pianina, sy cuba buat untuk full, alhamdulilahh..menjadi juga walau agak buruk, he.he..x3.
    Sy sebenarnya sempat belajar fast tutorial dengan cekgu segera. dia pleatkan utk saya. dia juga ambil upah untuk pleat juga.

    ReplyDelete
  7. to misa, tak sabar nak membelek/mentelaah buku ituw. misa alang2 nak buat biar sampai menjadi....alhamdulilahhh...

    ReplyDelete
  8. naiz,

    my first smocking dress pun ampeh gak.. hahaha.. nak amik gambar pun segan.. dah pleating satu lg, smocking baru suku.. bz sket lately, free nanti sambung balik..

    anw, bila dah start tu mmg susah nak stop kan.. tp dah stop susah plak nak start! haiyee...

    ReplyDelete
  9. cantiknya gaun aisyah tu naiz!...cantik..kalau dah 1st trial cantik...yg akan datang tentu lagi cantik !....naiz...akak nak mintak tolong poskan akak kain yang macam akak oder dulu tu..ada lagi tak warna tu?...akak nak 2 meter..nanti cakap reganya ya..akak online

    ReplyDelete
  10. to kakina. ok kain tu ada. konferm nak 2m. boleh lah kakina. tak lawa sgt gaun tu. tapi lepas le takat nak kasi aisyah pakai. thanks kakina.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?