Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, October 11, 2009

Cerita hari Ahad



Memang tak sah kalau sehari tak bertenet.
apa pun rasa keje tak habis2. Dengan hoby tak terhabis buat.
alhamdulillahh.. rezeki selepas raya ada. tapi cerita hari nie just untuk hari ini.
Hari ni weeked, ahad. ada open house. Dah mention ngan cik huby nak pinjam kereta.
apa pun pagi nie ada janji dengan kastemer.... jalan2 cari kain langsir dulu dengan dia.
tengahari skit pegi open house.

baju smocking nanti aku update. maklum ler pestime buat bj smocking.
apa pun kalau siapa biasa dengan sulam tangan, bende ni tak susah sangat.
naiz mengabihkan saki baki benang yang ada ditangan. tapi rasa tak terhabis, he.he.he...

Nanti naiz update tutorial dress simple tu ye. dah buat cuma gambar tak load lagi.
projek beg naiz dah siap. kalau dah gila buat beg adoi...boleh pengsan.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?