Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, October 26, 2009

CeRiTa CeRiTi...

Semalam sampai di rumah. Keletihan macam biasa lah. Apa pun pagi ni dah tengok jadual apa lagi keje2 tertangguh. Naiz ke KL pada jumaat, Sabtu ada kelas seharian. Pagi kelas langsir, petang sambung kelas langsir advance untuk paten Romand Blind. Atas permintaan, Sharina yang Fly direct from Sarawak.




Sebelom balik, sempat bawa anak2 pegi mandi kolam.
Aisyah bersantai aje atas tangga, sebelah tu sepupu Aisyah, Si Adam Syahmi. Umur setahun, ada hati nak berenang. he.he.he....


Spesial 4 sharina yg fly from sarawak, Hope jumpa lagi untuk next kelas lanjutan langsir.


Layan lah sekeping dua gambar dlm kelas Langsir di Putrajaya, lain2 gambar di blog kelaslangsir. nanti naiz update gambar dan next kelas.


Tak di lupa bunga2 chenta hexi's yang naiz terima dari Cik Kema. thanks ya.
sebelum pegi KL naiz tak sempat nak update. apa pun naiz still menyongak2 apa nak dibuat n bagaimana nak mula...kene study juga nie.



No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?