Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, October 27, 2009

Hoby yang tak terhabis di buat.


proses menyiapkan gaun kedua Aisyah.
keje macam tak abis2 pulak. aduhaii..... apa pun enjoy idup yang macam2 hoby nie. he.he.he....



Dalam masa mengemas kotak2 sebelah tv, rupanya banyak betul riben kat dalam almari tu. aduhaii... ni antaranya.. rasa mau sekotak kalau di himpun sekali. lepas tu situ2 juga aku duduk siapkan bunga2 cream tu. he.he... sempat juga siap beberapa kuntum. blom ada idea apa nak buat.

2 comments:

  1. CANTIKNYA BUNGA RIBEN TU...CUN!!!!!!

    ReplyDelete
  2. buat lah kakina. ekek..ekekke..tak tau apa nak buat lagi tu. pintal aje ler.. buat kusyen pun ok jugak kan? he.he..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?