Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, October 29, 2009

Second Smocking dress

Baju kali ni ngam2 dengan saiz Aisyah. Kali ni aku tambah tali kat tepi.


Aku cuba buat coler kaler lain. eemmm... dah siap baru sibuk search, ade ke org buat bj smocking coler dia kale lain? aduhaii... rupanya tak ramai buat. tak pe lah kan!
Dah ready nak di cantum di bahagian leher.


Ni bahagian belakang baju, siap nak dicantum di bahagian hadapan.




Bahagian belakang yg dibuat kedut manual.


Bahagian hadapan yang telah di jahit smocking, nak di cantum di bahagian atas baju.


Nak di cantum depan dan belakang.

Apa pun aku paling suka Bullion Roses. baik di baju mahupun di tudung, memang suka apply Bullion Roses.

Dah siap pun baju nie.. sebenarnya kira2 2 minggu lepas dah siap. tapi tak sempat nak buat N3. Tapi Aisyah blom pakai lagi baju nie. tergantung lagi di pintu bilik menjahitku ituww.....

7 comments:

  1. Naiz, bullion roses mmg lawa utk apa-apa sulam pun - sulam benang, sulam riben, sulam manik & sulam mesin... simple yet stunning...kan?

    ReplyDelete
  2. ina..lawa tu..boleh kot buat utk anak dara i lak..
    berapa meter kain? ;-)

    ReplyDelete
  3. hush..hebat2..kalah la saya mcm nih..saya dah buat projek lain plak..hahhahah..tertinggal la projek smocking tuh..

    ReplyDelete
  4. to zana, aahh main pintal2 aje yek. cun sgt pada saya bullion roses tu..

    ReplyDelete
  5. to kakaznee, alahaii..teman baru2 menjinakkan diri.... he.he.he...

    ReplyDelete
  6. to pianina, projek apa plak tu? alah gader2 aahh. projek baru, projek smocking..ekek..ekekke... skit2 lama siap. he.he.he..

    ReplyDelete
  7. [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] provides you with a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that permits you to gain a lot of coins in Club Penguin.
    [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] also gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
    Last,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?