Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, October 5, 2009

Burung pulang kesarang.

Aku dah sampai Perak malam semalam. Alahai keletihan yang amat sangat.
Jadual aku penuh, alalalalaaaa.....
Jumaat aku bertolak ke KL. Aku stay di Putrajaya.
3hb oktober aku ada kelas Langsir di Subang jaya.


Betul lah kata orang KL lah tempat paling jem dan menjemukan sepanjang berada didalam kereta. Dari mula aku keluar tol... jemmm!! dalam 2jam sblom sampai ke Putrajaya.
Time balik pun sama...waduhh!! memang kacau jiwa cengini. makcik ni dah ler tak biasa. jiwa kg lah katakan...he.he..hee.....


Hari ini hidup aku terasa normal semula. ha.ha.haa....
aku sampai semalam dalam keadaan amat letih. Apa pun aktiviti hari berjalan seperti biasa.
Smocking dress aku hampir siap.


Pagi ni aku boleh sengih sebab aku dapat Undian menjadi penerima Hexi's. waduhh...mula berpikir apa aku akan buat dengan 100pcs tu.


Dah kegilaan tart telur, second round, main taram dalam acuan puding he.he..hee...


keje megepos parcel sebelom ke KL. siap sudah satu keje...


salah satu gambar time dalam kelas Langsir di subang jaya. Gambar lain di blog kelaslangsir.blogspot.com

2 comments:

  1. salam kenal..sebenornya nama naiz nih popular dah kita tau mula2 hasil tgn naiz kat blog cheq sue..sulam benang...pastu kat posting2 wmc...last2 jumpa kat sini barulah nak tegur2..jiran..hehe..nak byk kenalan :P

    ReplyDelete
  2. alahai ye ke Ummi-izzah, kene berterima kasih pada che sue yek. Dah lama tak posting2 kat wmc pun. jalan2 lah selalu, koleksi tdg sulam benang pun akn dimasukkan nanti. berkulat dlm beg. nak di letgo. he.he.he..salamm..salammm....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?