Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, August 3, 2009

Percubaan hexagon ku.




Dah siap contoh. tapi lom tau betol ke tak?
KakD ku telah mencuba. hope betul, kalau ok leh start projek nie. rasa kejap aje membuatnye.
rasa dah terminat nie. sonang aje yek. he.he..komen lah shima...fida...



3 comments:

  1. Salam Naiz, wah cantik fabrik bunga2 tu...... tapi Naiz kena bubuh fabric warna kuning/oren di tengah bunga... dah tukar nanti mesti cun.
    Naiz guna benang warna putih lebih selamat dan lebih tersembunyi benang tu. Template Naiz kena sama semua baru nak sambung tepat dan mudah, tak terkeluar/terlebih.

    Okay, buat bunga BIRU untuk FIDA .... di tengah warna kuning. Buat 10 keping bunga, pos kat FIDA... mudah kan.
    Maaf Naiz tak sempat nak jawab soalan yang telah Naiz bagi dulu2 tu sebab bertugas...!

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum naiz,
    k shima nampak cantik je.. k shima pun belum sambungkan lagi baru buat seketul-seketul.. naiz punya lebihan kain kat belakang tu sama dan cantik juga.. tukang jahitla katakan .. k shima punya ada yang bengkang benkong.. tak nak tunjuk dulu ingat nak buat suprise... takut nanti sakit jantung pulak si fida tengok hasil jahitan k shima.. nasibla ya fida ... he he he

    ReplyDelete
  3. to kakD, aah dah paham skrg, tinggal nak buat templete yg betul, dah dpt seploh bunga tu send pada fida. he.he..lucu aje mula2 membuatnya. ini adalah keje menjahit yg tak de dlm senarai nak buat, sbb mikir bende remeh.

    to shima... ala byk senget benget tu. nak buat betul2, cam dok cakp kene buat sharp, shima dah buat byk kali kan. naiz pestime nie. apa pun bes laa....

    to fida, thanks dik. byk btoi tunjuk ajar nko. blik kg meh kerumah ku okes. akak slalu makan laksa n cendol depan masjid bt 14. he.he...jom p pekan selasa nak? ha..ha..haaaaa....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?