Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, August 6, 2009

Gilo soping

Penyelamat kebuntuan untuk templete sampai, kire cam ngam2 sampai umah abg posmen deliver bende nie. Ni sampul pos express kiriman dari Fida. thanks dik. Dalam tu adalah isi templete hexagon. aku tak dpt nak print out. Lega satu hal dah settle.


Mari cuci mato apo yg disoping oleh ku. Ya Allah gilo ke hape, yang nak dibuat hexi kata fida just suku or setengah meter aje. Ni dah berbakul nie. he.he... ini lah dinamakan teruja terlampau.
yang ni aku p soping time malam. ajak cik huby ke kedai tu.

Yang nie aku p sendiri, cam tak puas membeli. cam rasa ada kaler tertinggal. walhal dlm list kutu hexagon tu just kaler Biru, Merah N pink. ni dah terlampau nieh. Apa pun niat dihati nanti ada yang nak ku buat Dress untuk aisyah. hope jadi le Dressnyer.....
Setelah di kumpul, wahhh.... membukit fabriknyee... fida nampak kain plain pink n yellow tu. Tokey kedai kata tak leh beli half meter, so beli ler 2 kaler, pink n yellow. kekonon dalam hati nanti buat sendiri2 lah pink pulak. ntah jadi ke tak. Yang ni kutu ok ler... pakat buat, kumpul dpt 100 ketoi. kalau sendiri nak buat 100 ketoi alamat... berkulat ler.. he.he...
kakD tengok lah. tak ke gilo namenye... blom bab membeli brg yang kakD suggest tu. Ni baru pestime nak terjun bidang quilt dah gilo tak hengat. adoii.... satu hoby satu kotak koleksi barang2nya...


7 comments:

  1. amboi kak naiz!!!! shopping sakan....awat jadi lagu tu?..hahah...takpe janji puas hati kan kak dapat shopping..heheh sama cam fida kalau shopping kain..balik rumah baru sedaq kain bertimbun...hahahah..

    ok happy sewing...

    ReplyDelete
  2. Naiz, leh buka kedai patchwork tu. Nanti KDee balik raya ke Ipon leh singgah Tepeng borong......

    ReplyDelete
  3. wah naiz.., cantik color-colornya...tak pe jadi pengumpul fabric..

    ReplyDelete
  4. opps lupa nak bagi tau.. comelnya kucing awak tu ya

    ReplyDelete
  5. amboii tokey berborong sakan nok rayo...

    ReplyDelete
  6. akak pulun nie dik. kang kalau terlewat fida jgn marah yek. nampak cinonet, tapi kene sabar gak nieh. he.he.he...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?