Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, August 14, 2009

hexagon aku dah siap


Ready to Fida. akhirnya siap juga. Esok Fida dapat lah nie. Bila sekali dah mula laju je le membuatnye. ikutkan tak susah, cuma masa n dengan keje2 lain. so Fawa next kutu joint yek. naiz pun bidan terjun juge. tu yg p mentelaah di library tu. walau ikutkan tenet dah cukup. tapi rasa nak jugak buku2 sebagai rujukan. Buku tu menarik. nanti kita paste apa yg ada dlm tu. ok ler utk permulaan terjun dunia quilt.


Ini lah kotak yang ku usung kehulu kehilr selama menyiapkan hexi. Dah potong dah kain utk pink n Red. Hope lebih cepat siap kali nie.

1 comment:

  1. Salam.nak tanya sikit?? hexi tu utk apa yek?? utk alas periuk ke?tq

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?