Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, August 15, 2009

kek Kukus









Asik pasal kutu hexagon yek. ni aku buat kek untuk anak aku.
sepuloh biji jer....last minute dia kata nak kek plak,
katanya umi...lama tak buat kek.
tak susah pun.
pasal aku kata tak susah, sbb aku
dah standby tepung segera, sbb tau aku ni kan rajinn....ekek..ekeke...
just tambah telur aje.
kek ni dalam kategori kek kukus.
pegukus aku dah beli dr bazarkelantan online,
main soping online aje yek!!

Lepas keje2 membuat kek selesai, aisyah makan gak sebiji.
dia temankan aku kat bilik menjahit.


Tertidor dia. he.he.. peneman setia kuu....

4 comments:

  1. apasal sume blog dok tayang mknan sedap2 je nih? dlm sibuk menjait, rajin plak buat kek. nampak yummeh je!

    ReplyDelete
  2. antar lerr kek tu sini jugak..buat per dok tayang aje dale blog...

    p/s tq tq pomot kedai kita muahhhhh

    ReplyDelete
  3. mari alik ni lah ghayo nie..he.he.h.. mesti balik teluk intan nie...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?