Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, August 13, 2009

Mana aku pegii??








Kelengkapan membuat hexagon. he.he.. kata kakD mesti cari cap kerbau, baru bes n kukuh jahitannya... dengan kembang idung siap beli gulung besau. macam projek juta mega...




Aku ado ni haa..
menyiapkan keje2 semasa, dan ku cilok menyiapkan hexagon. hope dpt dilangsaikan sebelum 15hb ogos , Ni baru siap 5 kuntum. Fida akak harap dapat pos ontime. kalau lewat skit jangan denda ya.


7 comments:

  1. wahhhh lawa dah nampaknye tu..semakin menjadi nampak akak punya quilt hexagon tu..

    fida ingat nak buat game untuk quilt block plak plah..ada sapa2 nak jpin tak?..heheh

    ReplyDelete
  2. menjadi ke. ku tekun membelek asal jgn tersenget, terkeluar. he.he..

    canne pulok game quilt block tu? cam bess je.. nanti tayang. hope dpt joint, walau berlari setempat. mcm byk masa. tapi kene cari masa. nak enjoy ngan kwan2 bloggers.

    ReplyDelete
  3. mula2 x faham kutu hex ni cam ner....dah tgk korang wat baru lah paham....cam bes gak kan tapi aku rasa cam tak dan jer tp taw la kalau kerana kawan2...semangatnya lain skit...hi hi

    ReplyDelete
  4. alah fawa naiz mula2 memang tak paham. buat2 paham. he.he.hee..... smangat kawan ku tumpang buat meriah idup, kalau asik dgn aktiviti sendiri cam biasa jer rasa kan. apa kata nanti joint quilt block Fida nanti.

    ReplyDelete
  5. Go Naiz go..... Fida tengah tunggu tu.....

    ReplyDelete
  6. tu la cam menarik gak tu...quilt block....kalo yng senang aras 1 , berani la join meriahkan diri ni....kalo aras 3 advance surender la...

    ReplyDelete
  7. kakD, dah siap, ari ni pos. dah mula yg kale2 lain pulak. skali buat, baru tau penyakitnye.. so tau canne nak membuatnye...

    Fawa, naiz pun pestime ni. tak pernah buat quilt, tu yg gelabah mulanya. mesti dorang buat yg aras 1. nanti joint yek.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?