Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, August 13, 2009

Buku Rujukan hexagon

Dengan rasa kembang idung nak joint kutu hexagon ni, aku ke library.
dapat le buku nie. so aku nak tayang ler skit.

kire selain dari berpinau mate surfing internet. aku pun cari ler kat library pulak. Org kata alang2 nak buat, kasi ler load ilmu skit kan.









4 comments:

  1. bagus44x...betul2 jadi masyarakat berilmu

    ReplyDelete
  2. wahhh naiz, berkobar2 semangat nak wat hexy eh.. cam best jer buku tu, brapa hengget ek satu?

    ReplyDelete
  3. fawa... mestilaa...kita dah ler tak tau ape langsung. 2 hari ke library nkoo..walhal tenet dah cukup, tapi cam tak puas aje..he.he..

    ReplyDelete
  4. aziee... mesti laa..bende baru nie. buku tu naiz pinjam kat library. he.he..ok ler utk beginer cam naiz nie..nanti kita paste ape ade dlm.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?