Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, August 24, 2009

Kain lagi..dan lagii....


Ini ada tambahan 3 kain. corak 2 diatas adalah tambahan dari corak terdahulu terlebih berkenan pulak, sbb kain dia lembut, kain paling bawah, kain adik2 bradik Viscois, lembut, sejuk di buat bj raya. Tapi jangan korang tak tau, aku bab menjait bj sendiri liat, Baju raye taun lepas pun tersangkut blakang pintu aje. Kata orang aku bukan jenis suka melaram sangat. he.he..he.hee...


Ni himpunan cotton terbaru koleksi ku... itu lah org kata, pompuan kalo tak ngabih duit kearah bende2 macam nie tak sah. aku blom ada idea nak buat apa. tak pe kumpul dulu yek. sebenarnya time pegi niat nak membeli kain cotton putih untuk buat kutu hexagon aje. Fuhh.... asal balik aje penuh kain lain. kain putih 2 dari atas, sikit aje sepatunya... adoii...boleh pengsan!!


actualy aku tak nak beli kain ijau bawah tu. udus pulak warnanya. tapi kata orang 'pahit jangan terus dibuang....." so aku beli juga, mungkin bila dah jadi someting cantik kot. udus benor ijau dia tu..ha.ha.haa...

2 comments:

  1. mcm2 sempat u buat.. ada tgn lebih ke? :P

    ReplyDelete
  2. aah ada tangan 4..ha..ha..haa...
    minat n hoby punya pasal. now lagi senang. masak petang aje. lepas sahur sambung jahit. lepas bebuka pun boleh ambil kesempatan. lagipun anak kecik mana nak pegi tarawih. meh tini joint tangan sotong.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?