Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, July 30, 2009

Joint give Away

inilah beg yang menjadi rebuatan. Cik As namakan 'Permata Hati Bag'. Punya lah lawo beg nie.
kombinasi yang tak terpikir oleh ku, fabrik english, ngan riben merah. gabungan kotak2 pula, memang cun sesangat. hope ada luck aku kali ni. kalau korang pun rasa nak joint, meh ler...kita ramai beratur untuk beg cantik nie. lawat sini yek. http://toteboutique.blogspot.com/

2 comments:

  1. naiz.. lawa gilerr beg2 kat situ...

    eh kalau x dapat pun..u boleh buat kan.?? kan..?? kan..? he..he..

    ReplyDelete
  2. tu ler cantik kan beg tu. rasa boleh buat, tapi tak selawo beg cikAs tu ler kot. he.he.he..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?