Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, July 20, 2009

Beg berbunga riben







Kisah beg lagi.
beg ni kire dah bau asamm. Baru nak buka cerita yek.
ni ler buat tatapan sesiapa yg sudi menjengok blog ku, Aura menjait beg marii...smua keje aku tinggalkan.
Gambar akhir beg tu di sebelah kakIna zarina sewaktu kelas sulam riben di Subang jaya.
saje nak bagitau yg beg tu dah kehulu kehilirr....he.he....

2 comments:

  1. lawanya beg yg satu lagi tu naiz....jual ler kat akak nie....cun betoi riben tu!...boleh kan? boleh laaaaaaaaaaa...dah 2nd hand pun tak per...hehehehe


    lagi satu naiz...cantiknya tudung tu!..cun!..mmg cun!...napa tutup wajah pemakainya?...kalau tak tudung tu lagi cun tau...betulllllllll

    ReplyDelete
  2. ishkk akak nie.. beg tu udah bertuan tu..ekek.ekek..
    tuan tudung pemalu tu..he.he..
    adeee2 ajee....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?