Saturday, July 25, 2009

Try buat bende baru


siap ler 2 biji. Macam ade yang tak kenee.... aje. Agak2 apa komen kakD n the geng? Dorang tengah borak sakan di blog bahlkis nie. aku terkene aura dorang nie lah. walhal keje yang ada tak abis2. http://hob2biz.blogspot.com/

Ini kain yang dah ku potong2. Ni lah juga pestime aku guna alat nie. Selama aku beli blom pernah aku gunekan.


Ni templete yang aku guna untuk buat hexi ni. Main taram atas kotak sampul X-press



2 comments:

  1. Naiz, tahniah! Wow bakat terpendam. Excellent! Brilliant! Perfect! Cuma..... okay la tuh!!!! :)

    ReplyDelete
  2. naiz tak rasa cara naiz buat tu betul. sbb ada sometin yg tak bess aje. alat2 cam ruler cutting map mane ade. main blasah je tu. tapi bes juge yek. tak pe nanti balkhis bgtau care nak wat kan!. thanks kakD singgah sini.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?