Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, July 3, 2009

Tugasan yang siap


Aisyah yang boring menemaniku.
he.he...





Ini adalah set sarung sofa tempahan dari Pusat pengasih ,
Dari Mr Azman pengarah bahagian Operasi.
udah siap dipos ke tuannya.
set sofa dengan sekayu kain yg telah dibekalkan siap sepenuhnya.
sarung sofa set 2 +2+3.
Kaler merah menyala. fuhh... macam aura menjahit mai aje.
maklumlah cam menyemarakkan jiwa.


glitter-graphics.com

7 comments:

  1. Naiz, anak u kat atas meja ker? Okay ler tu, ada yang temankan. KDee kalo cam tu kena cari cucu lah pulak....!

    ReplyDelete
  2. ye ler tu kakD, aisyah setahun 8bulan. dia dah boring main. lepak2 atas meja. kalau malam dia le meneman dibilik jait. he.he.. cari cucu yek.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum naiz.
    dah luper berkenalan dimana naiz nih.naiz pernah jual benang byk warna satu bungkus tue kan.rasanyalah.saya kat fwm guna mac07.saya sibuk sgt, tak sempat nak ebrforum2 lg.naiz ni yg buat sulaman tangan pd tudung tue juga kan, yg wat sulaman tarik benang kat tudung.rasanyala..hihihi..harap x salah org.

    ReplyDelete
  4. betul le rtu arvina. kenal2 sini juger... rajin2 lah jalan. kakD n I plan someting, nak tau tak ape? tanye kakD he.he.he..

    ReplyDelete
  5. k.D & K.Naiz plan aper ek...hehe...

    ReplyDelete
  6. to ainaa, ade ler..jadi sok, naiz bgtau ainaa..leh le joint. he.he.he..

    ReplyDelete
  7. to ainaa, ade ler..jadi sok, naiz bgtau ainaa..leh le joint. he.he.he..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?