Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, July 20, 2009

Demam tudung




Aisyah bersama tudung yang ku jahit. ni ada lebihan kain, jadi muat2 untuk aisyah.
ni ambil gambar time tak de mood.


Ku letakkan Berlian skit di sisi tudung ituw.




Abaikan model mak Bedah tu.. tumpukan pada tudung ku ituw, labuh n fesyen minimal yang membuatkan aku berkenan. Punya lama org dok mengila pakai tudung ekin, munawarah lah... macam2 lagi...hat ni aje aku btol berkenan. Aku namakan tudung Buterfly. boleh je yek!!

Aku punye selai aje, yang cekelat tu, dua lagi adalah tempahan rakan cyber. Awning ku guna thai silk, yang kale cekelat aku gunakan kain awning yang samaa...





6 comments:

  1. Alahaiii comeyyynya Aisyah pakai tudung.Gereyyy tengokk wehhh

    ReplyDelete
  2. pandaa peel dok looni. tu mood tak dok ler tu..pagi2 kene bowok jale dulu, mood doh ok baru buleh tinggal, kalu dok, moody sepanjang hari... mcm2 budak sekarang. Dia dah tau skarng nak kuar cr tudung, ala2 mcam kita nak kuar rumah tuu...he.he.he..

    ReplyDelete
  3. mak dgn anak dua dua comei tu mrsnor!....

    ReplyDelete
  4. mak dah comot ler kakina..ekek.ekek.. bj2 semua dah mengecil, akak tu lain le.. bj yg membesar he.he.he...

    ReplyDelete
  5. pandai ler mike ya!...hehehe...mmg cantik tudung tu! pandai naiz potong

    ReplyDelete
  6. alah kakina..blasah je..nanti yek tudung mike tu..teman send kemudian mike tunggu je ler...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?