Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, July 8, 2009

TAG lagi...


cun2 ler tag yang diberi. Apa pun aku suke.
kadang ada yang terlepas nak ambil, ni ada masa aku kutip kasi ceroh umoh aku ni.
masih ku kutip dari Blog mrsnor...http://mrsnorhobi.blogspot.com/
Rakan yang lebih ku anggap sebagai kakok.
Banyak nasihat berguna buat diri yang daif ini.
Ceroh skit idup nie dengan kehadiran kawan2 seperti moknik....nama timangan ku panggil mrsnor
Aku jawab soklan soklan yang di beri.
Nama Timangan Anda
~Ina, Azlina n tentu lah Naiz bagi panggilan teman2 maya.

Anda seorang Yang mudah bergaul, rasa2nya frendly ler .....

Insan Yang Teristimewa Suami dan anak2. Tentunya keluarga terdekat juga rakan2 yang setia bersama suka duka.
Luka kesukaan ikutkan suka dengar muzik aje...ala2 kenny G tu...

Makanan Kesukaan Anda semua suka ....suka mencuba makanan yang baru.

Sikap Yang Buat Anda Stress apa2 aje sikap yang tak elok tu...; semua pun mengundang stress.

Warna Kegemaran Merah
Benda Yang Mesti Ada Dalam Henbag henpon, beg duit, buku nota n pen.

Kali Terakhir Anda menangis selalu gak ler... time bile...emm...
Tag Untuk rakan anda
untuk:-
KakDiah
Mas
kakina zarina
Faziah a.k.a fuzzy
Ya a.k.a Suria ex teman sekolahkuu...
Jawab je lah soalan2 tu yek. ni saje suke aje. apa pun adalah untuk memeriahkan idup semata. lagipun blog dicipta untuk menambah aneka warna dalam hidup, selain dari dapat meluah rasa di jiwa.
Terima kasih ya kawan.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?