Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, July 15, 2009

EG Blogger








Pertemuan dengan kakInaKL di stesen bas Jalan Duta, Pertemuan singkat itu menyebabkan load barang yang ku bawa berganda.
Time turun bas beg dah 3, bertambah menjadi 4 fuhh.
Terkejut abg Iparku.
Macam nak pindah je katanya..... ha..ha.haa...
kebetulan kakIna dah beredar time dia sampai nak ambil kami bertiga.
Aku, Azhad n aisyah.
ni ler EG yg diterima dengan senang hati. Amatlah sukenyee...
terima kasihhh...
gambar kita dua tak de yek.
Gambar aisyah n Azhad ada di blog kakInaKL http://tertunailahhasratdihati.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?