Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, July 14, 2009

elow eloww...

salam...salammm...
entry aku untuk kesekian kali. Emm banyak nak cerita nie. Nanti lah ada masa skit aku story. cerita aku nanti, bab jait beg, bab EG blogger, bab journey ke KL, bab bertemu kawan2 blogger, bab buat tudung butterfly.

Sebenarnya cam tak sempat je nak update, apa pun windu juga nak menaip, biar pun aku sorang aje yg syok sendiri, at least ada ler tempat meluah rasa di jiwa.
tunggu aje kemunculan gambar2 ngan story nanti.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?