Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, November 16, 2009

Ubah Angin

Semalam aku buang tebiat, cari tebiat baru. agaknya letih nengok mesin jait, kain , jarum n benang. makcik naiz telah membuka kotak alat2 mendeco. tapi keknye tak ler grand sangat, agak leh makan sefamili. Dengan harapan barang2 keperluan mendeco kek dan seangkatanya tidak merajuk dek kerana tuan yang terlampau banyak hoby... he.he.he.....


Lepas sapu Cream, kaber rupa hodoh kek ituww...... buat lakar2 skit.


Taruk aising gebu2 skit. kasi sawang2 gituww.....


Siap sesi deko2 comot ku ituww....Bunga tu korang jangan tenung sangat, time tu buttercream aku agak lembik. maklum ler tak cukup sejuk keadaan sekelilingnya...he.he.hee... dapo tak dak aircond yaa....


Ni Snap pakai henpon, camera abis batery, dah dipotong. Siap di bahagi2kan. Kasi jiran sikit. Rasanya...emm...lepas ler tekak makcik naiz nie... anak2 suke ler cream2 nie..maknye.. buang aje cream tu. rugi kan!!


suh anak ambil gambar ini ler hasilnye...aisyah kat idung ajee....muahahaaa...maknye.. tak yah ler.. memang sihat walafiatt!! , tengok pakai pisau dapo je tu...org pakai pisau potong kek. wahahahahaaa.....


cuci mato dengan kek yang tinggal separuh aje lagi....

14 comments:

  1. Naiz, nak kek...... cantik pulak tu deco nyer..... rasa terliur nih!!

    ReplyDelete
  2. caya lah kak naiz...sedap nampak..poslah kesini sama

    ReplyDelete
  3. to kakD, alahai...deco kek org pestime tu. kot2 karat ilmu, anak2 pun dok mintak kek lawo (kek lawa pd mata die ler..he.he.hee...)nanti naiz tolong makankan utk kakD, bertambah bulak aku niehh!! ha..ha..haa...

    ReplyDelete
  4. to fida, sedappppp...sedap sesangat. ha.ha..haa...kalau pos mau rupa apa yg ada nanti..he.he....

    ReplyDelete
  5. uyooo!! pestime camni cantik..caya lah..memang creative tahap gaban..
    akak jugak tak try2 lagi..hu..hu..

    ReplyDelete
  6. kaknie..meh aah try, lepas buat kek besday anak pun jadi laa.....

    ReplyDelete
  7. naiz,
    hebatnya... semua boleh... cantik betul rose atas kek tu.. aisyah tunggu giliran ya... :)

    ReplyDelete
  8. waah.. time lapar tgk plak gambar kek naiz nih.. terliur dibuatnya..

    ReplyDelete
  9. to kakshima. kire boleh aje ler rose tu. ada le rupa bentuknya.. aisyah memang aim bunga tu aje..

    to misa, terliur yek. he.he... meh rasa2 ada skit lgi dlm eisbook.

    ReplyDelete
  10. emm.. akak ni serba boleh ler. mcm2 .. semua menjadi.. hehehhehe.. seronok jadi orang serba boleh

    ReplyDelete
  11. assalam...

    untung cik abang...dapat isteri mithali..serba berbakat...meh sini sepinggan ... ^_^

    ReplyDelete
  12. oh hoiiiiii kak ina!
    deco yang lakar2/cakar2 tu mcm kt sekeret resepi lahh!! ;p

    kek apakah itu?
    boleh bagi sebijik? hehe
    lama x baking neh.

    ReplyDelete
  13. to ibuamsyar-meh lah asah tangan yg dianugerahkan. sure boleh punye, jomm.. buat. he.he..

    to ummi-izzah, apa untungnye..hby akak bukan kek eater. he.he.. suka2utk anak2.

    to pianina, apalah yg dikagumkan sgt. tu deco budk tadika tu. nanti kamu buat yek. akak tengok pulak.

    to wani, alahai mung nie. macam tak tau. akak guna sikat bergigi yg triangle tu. lorek guna gigi paling rapat. pusing2 turn table. jadik try ya.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?