Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, November 25, 2009

Sunyinyee....

Semacam lama benar aku tak update blog nie. Kesibukkan kerja2 tu macam biasa. Tapi yang sebenar2nya... internet di area rumahku ini down. Akibatnya makcik Naiz meroyan tak dapat tenet. Di kala malam, baru ler dapat melapangkan diri untuk menziarah rumah wajibku ini. Juga membaca perkembangan blog rakan2 maya. Dengan Email dan lain2 lagi yang perlu ku belek2. Apapun aku tetap addict nak bertenet. Aktiviti aku yang penuh itu melalaikan aku mengingati tenet.

Apa aku buat bila tak bertenet, macam biasa, aktiviti tangan yang tak pernah diam ini.



Buat beg untuk kegunaan aku merempit. boleh sling gitu aje kan. tutorial ada kat sebelah kanan blog tu.



Menjahit langsir Elyza Putri Sabah, alhamdulillah sudah diterima tuannya...


Make over sarung bantal Aisyah. udah lunyai. ganti sarung baru.


Seketika bilik diPenuhi kucing dan itik. berselerakkan di bilik menjahitku itu. Yang ini pun dah siap.

Lain2 projek aku buat, sudahkan sulam riben, smocking siap 2 helai, soping tak tinggal, tetap maintain gilo soping fabrik, serta sedang berkira2 nak menambah gajet dibahagian dapor yang udah lama ku idamkan. Harap2 dapat lah apa yang ku hajati ituww.
sekian laporan untuk ketika ini. luahan rasa dari hati ku. sekadar suka suki hati aku aje......
buat kawan2 maya, nanti ku mentelaah blog korang. baru tau stash swap tu ada lanjutan. yareeebaaa.... eemm tidak di lupa hexy utk kakDiah dan Jura. on the way. sabaq nohh!!.


4 comments:

  1. Naiz, inilah yang di namakan diam2 ubi..... produktif nyer! Syabas!!!!

    ReplyDelete
  2. naiz
    sunyi pun banyak benda dah buat...k shima sunyi memang tak de projek.. maaaaaalaaaaaaaaas..

    ReplyDelete
  3. to kakdiah, apa pun ini adalah perkerjaan seharian naiz. kerja2 ni semua ku namakan rutin silibus kerja ku..he.he.. yg bes boleh cilok buat kerja apa sukaa...

    ReplyDelete
  4. to kakshima. ala kakshima tu..memang gitu. senyap2 siap satu xstich. senyap2 siap satu diamond. saje je tu....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?