Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, November 17, 2009

Smocking tetap jalan.



Dah dapat pun kain yang dihantar pleat. Untuk zana dan sue yg email tanya mana naiz pleatkan kain2 untuk buat dress smocking boleh rujuk http://lovelybabe-fuzzy.blogspot.com/. Dah siap dah kain2 naiz nie. hajat tu besau, kederat aje yang tak sempat2. walau lambat or cepat siap smocking dress nie, tak kesah sangat. Yang penting ada masa boleh celah naiz kait ler sulam tu sikit2, sikit2 lama2 siap lah kan smocking tu...

Naiz memang tak berhajat nak buat manual pleating cam Pianina buat, salute kerajinan pianina. Naiz ni dah ler tak sempat nak jait smocking, kalau nak harap nak buat manual pleat pulak. Alamat memang tak buat. so korang, pada yang ingin menceburkan diri dalam dunia smocking boleh layan tutorial smocking kat link naiz sbelah kanan tu. Jangan susah hati bab nak buat pleating, hantar aje pada Faziah. Dia akan memudahkan kerje kita. Cam naiz walau ada yang kata cam nak buka butik. he.he...he..x3. Bukan nak buka butik, tapi dah sekali hantar, hantar terus 2/3 helai. sebabnya... memang hajat nak buat pun. Standby aje..... siap satu..buat satu lagi...ha.ha.haaa.....(gelak jahat), jimat masa nak hantar lagi.....

untuk Faziah terima kasih yek.

2 comments:

  1. hehhehe..hangat tahi ayam jer tuh..pastuh dah malas..kekekeke...

    ReplyDelete
  2. alaa nko..meh aahh kasi panas balikk...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?