Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, November 13, 2009

Hexy utk kakshimaa....






Hexy utnuk kakshima. dah siap beberapa hari lalu, blom berkesempatan nak di pos.
apa pun kejap aje dah nak abis, naiz dah start juga jait untuk kakDiah n Jurra.
Lepas ni apa pulak plan kakD?
wat besday gift di kalangan blogger nak?

6 comments:

  1. naiz,
    tq tq tq, k shima suka sweet2 bunga roses pink tu... :) sabar menanti ...

    ReplyDelete
  2. Naiz tak join BOM Fida ker...?
    Naiz buat lah... nanti KD ikut. Nak arrange tahun depan KD jadual dah penuh...ikut kawan2 okay kut, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. Naiz, hexy awak baru siap.. sori terdelay sikit flight..hehe.. On the way dah tuu... Enjoy@!

    ReplyDelete
  4. to kakdiah, naiz joint tapi tu ler risau takot tak leh nak buat jugak nie... nanti naiz rujuk kakdiah Of fidah aje kalau stuck. thanks kakD.

    ReplyDelete
  5. to jura, akan ku tunggu bunga2 hexy mu ituww... sehat? sunyi sepi aje, sibuk yek!

    ReplyDelete
  6. to kakshimaa... suke yek kak? nanti yek, sabaq nah! akan sampai nanti. he.he.he...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?