Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, November 12, 2009

Santai Jap

Semalam 11hb November 09,
Ceritanya aku tak semena2 ke Lawatan tadika anak aku si Azhad, ke Zoo dan Muzium Taiping.
sebenarnya aku tak rancang pun.Lagipun kalau tak ikut sekali dengan rombongan sekolah cengini, sah2 aku tak pegi.eemm...aku tak pikir panjang pegi aje.. he.he..he... lagipun jarak antara tempat tu cuma 10min aje dari rumah aku. Ikut kan kerja, eemm...kerja aku tak abis2 juge.

Sebenar2nya pun dah berbelas tahun tak pegi situ, lalu lalang aje. paling2 aku bawa anak2 main kat taman permainan di Taman tasik Taiping. Tak mo cakap banyak meh cuci mato.



sekeping gambar Taman Tasik Taiping.


Gambar beramai2. Termasuk aisyah n abg azrul.


Ni gambar dalam zoo... tengok background. he.he.hee....


Time atas Train.


Aisyah bersama Cekgu Tadika Azhad. Cikgu Fauziah yang baik hati.

Dah keletihan. santai2 nak makan minum di luar Zoo, nak ke Muzium pulak.
Azhad di muzium.

Sesi lawatan selesai around pukol 12.30pm. Balik aje aku masak untuk anak2 n terus sambung keje2 di bilik menjahit. hexy untuk kakShima dah siap. Tapi blom pos. keje2 menjait berjalan seperti biasa. Baju smocking tidak ketinggal, juga hoby mejait beg di teruskan. ha..ha.ha...
aku jait pyramid purse, tempahan cekgu sekolah anakkuu....
nanti sambung citer lagi... eemmm...aku nak mendeco kek pulak...he.he.he...

4 comments:

  1. Best nyer dapat pi Zoo angan Muzium... Lama tak pi Tepeng. KDee kecik2 dulu suka main kayuh2 itik angsa besar kat tasik tu.... rindu nyer zaman riang kanak2.
    Naiz, geram nyer tengok pipi Aisyah tu.... cam nak gigit.... :)

    ReplyDelete
  2. tu ler pasal. bes pulak kalo ada kala lupa bab kerja.
    jaman anak dara ade ler kayuh itik tu. now sendiri pun dah takut.
    aisyah...emm... dia ok aje time jalan. lekat dia pakai tudung sampai balik rumah. kain lebih2 bleh jait tudung utk dia. mai lah tepeng kakD kita p sama2.

    ReplyDelete
  3. salam puan...wah ke zoo taiping seronoknyer..orang kata zoo taiping lagi best dari zoo negara...tui kaa...

    err..puan naiz nih yg bertudung hitam sebelah budak pompuan yg cute tu ker..hehehe

    anyway betoi kata naiz...keja memang takan habis...tapi awak nih sungguh bertenaga..balik jln leh sambung lagi buat keja...saya kalo balik jln memang hai...lemah longlai ler...errr..ada makan supplement kaa...(jgn mare ya nak gurau manja jer ngan naiz nih)

    ReplyDelete
  4. to ummi-izah, sekali sekala seronok juga, biasa aje. selagi tak tutup mata(tido) keje menjait tak tinggal.tak tau nak compare ngan zoo negara, sbb tak pernah p pun zoo negara. he.he.he...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?