Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, December 16, 2009

Salamm...salammm....


dua orang budak nakal


ni aje sekeping gambar dari kelas, kadang tak berkesempatan. dah settle semua baru teringat. he.he.he... sempat juga berkenalan dengan Daeng yang bakal pulang ke Sarawak.

Salam sejahtera buat semua. eemm...berkulat juga rasanya tak cuci rumah sendiri. Sapu2 sawang.

Storyyy?? eemm...byk bende nak di story. he.he.he...
apapun tetap kerinduan nak bertenet. Pagi nie naiz nak jalan2 ke blog kawan2. rasanya banyak juge yang terlepas. Blom berkesempatan dowload semua pic. eemm... Lagipun naiz tak snap byk pic, kebiasaan begitu lah.

Sepanjang bergelap, naiz sempat ke pesta buku di subang jaya, berdekatan dengan tempat naiz mengajar, kebetulan pula ada pesta buku. Terjumpe pulak dengan buku2 kraf dan seangkatanya...

Sehari tu, pada 12/12/09 sempat singgah ke Summit, waahh..terjumpe juga dengan kedai pachwork. sebab naiz kata terjumpa... tak mungkin berjumpa kedai tersebut kalau tak parking di aras yang sama, sebabnya kedai tu terletak berhampiran tangga masuk dari parking kereta. suke juge mencuci mata, ada masa naiz paparkan apa isi kedai itu. katanya baru buka on Julai. pada sesiapa pernah ke sana mungkin terkedu cam naiz juga kot. sebab terkesima tu naiz ni tak pernah terjebak dengan pachwork, rupanya banyak bende naiz tak tahu...he.he..he....

6 comments:

  1. Naiz, jalan-jalan cuci mata.... Kd nak pi KL gak nak cuci mata cam Naiz dan duduk rehat2..... tu pulun buat sebanyak mungkin projek bagi siap...!
    Mai lah umah kat BK3...
    Naiz dah kerja kuat tu... kena rehat pulak!
    Take care, Naiz!

    ReplyDelete
  2. kakD cam bes aje kalo dpt jumpe. he.he.. nanti naiz load pic kedai tu. rehat? sambil2 buat keje aje leh rehat kakD. he.he..muaahh.windu nak chat.

    ReplyDelete
  3. Wahai Kak naiz yg kuat kerja... lama x jenguk ke sini.. byk program rupenyer... kedai kat summit tu apa namanye ek?

    ReplyDelete
  4. wah best nyer dpt gi kedai buku...ummi pun suka cuci mata kat kedai buku tapi selalu tak dpt pergi kalo pegi plak tak leh lama2 sebab askar2 nih....

    ReplyDelete
  5. to mamadaniael. nanti naiz masukkan pic yg sempat di snap, kat situ ada sediakan kelas juge. nanti cari smula pemplet dia. sgt ramah ownernyee...

    ReplyDelete
  6. to ummi-izzah, kebetulan lepas abis kelas, di sebelah 3k sports center tu ada jualan buku. so apa lagi. byk buku2 kat situ. borong ape yg patut, apa pun memang bess. kire sekali buat keje, sekali soping n puaskan hati sendiri..he.he...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?