Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, December 3, 2009

Hai...haiii....


Jalan-jalan, soping yang nie juga, kain cotton utk wat bj smocking. maklum ler gilo smocking walau yang ada terperap. Di tulis kat description kain tu... 100% cotton aku beli 3 kaler, bidang 60inci. tu monyet kegemaran aisyah. saje landing tepi kain tu.


Ni tudung tempahan orang, salah satu ler... aku dah pos pun kepada tuan empunyaa...



buat ler kek lagi sebijik, anak aku ajak kawan2 dia datang umah. Bunga mentain udus, he.he.. cepat melt bila panas. layan jee...


Ni tempahan langsir yg dah siap dah udah di pos pun.

Ni ada ler sekeping gambar kelas, kalau nak tempek semua..eemm..sure korang boring.


Di atas adalah cerita ceriti aku sepanjang aku bergelap. Bukan aku tak layan internet. Tapi masa terhad. kalau jengok pun just jalan2 rumah kawan, surf sikit sanan sini. Apa pun pagi nie, memang gian nak menaip, nak2 kakD pulak bertanyakan diriku... he.he.. terasa le skit bahang nak update blog aku nie. Apa pun keje aku tak lepas dari menjahit n ke kelas juga.

This weeked aku ke Ipoh. Langsung next weeked aku ke Subang Jaya. so sambil keje sambil jalan2 gitu lah. kira-kiranya...


Apa pun semalam masih menganyam hexy. he.he..heee... mencuba2 juga Quilt tu. Taun depan dah start kutu Quilt boom Fida tu. nanti try lagi. tak pernah buat nie. Thanks buat semua... cayang korang!

6 comments:

  1. Macam2 aktiviti Naiz.... patut la senyap jer.... Yerlah Naiz, kuat kerja masa masih muda, tak salah untuk mencuba semua.... Selamat berjaya Naiz!

    ReplyDelete
  2. naiz..kek tu nampak sedappp..

    ReplyDelete
  3. to kakdiah, aktiviti tetap jalan. masa terkurang tak dpt ler ngadap pc, walau terasa amatlah rindunye.. terima kasih kakD.

    ReplyDelete
  4. to dura, alah kek biase aje dalam tu. taruk make up skit, kaber ler semua. budak2 suke ler hias2 bagai gitu kan. cuba lah!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum pn naiz...

    aduih bagus betullah thumbs up byk benda dah achieve...ummi ni yg muda nih (perasan jer tapi nak masuk 32 next year) tak bleh buat produktiviti sebyk naiz... ada tips tak cam mana nak bagi sentiasa bertenaga dan tak mudah hilang concentrate... ^_^

    ReplyDelete
  6. to ummi-izzah, he.he.. mude lagi ler tu.. . kene ada semangat bila buat sesuatu. itu aje. he.he... jom joint naiz beraktiviti.

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?