Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, May 4, 2009

Cuti Hari pekerja


sekejap aje cuti tu settle.
Aku habiskan masa dengan anak2 dirumah sahaja,
sambil menyiapkan tempahan dan nota2 kelas akan datang.

2hb, adalah hari yg dijanjikan untuk studentku dari Perlis.
Puan solehah telah dtg bercuti bersama famili.
menginap pula di Hotel Golf Club Taiping, tak jauh dari rumahku.
sekali aku sms MAP, 9.30pg dah sampai depan pagar rumah.
Lega kami menyudahkan tugasan.
terlupa pulak aku nak ambil gambar.
apa pun terima kasih pada puan, jauh datang.
Harap dapat bertemu lagi.
Naiz blom buat kelas Sampai ke Perlis, insyaallah.
mana tahu satu hari nanti.

EEmm canne kelas baju kurung kite nie yek?
nota dah ada, nanti yek. korang kaco2 aku kasi cepat proses yek.

dalam cuti hari ahad 3hb, aku sempat ler buat ribbon work Rose,nanti aku kasi korang tengok, tak tau bakal jadi apa bunga2 tu.
ada juga aku jait manik. kang tutorial aku load
yek.

2 comments:

  1. kak napun nakbuat macam pn solehah la...dtg belajar sehari...boleh ke naiz? nak belajar riben lerrr :)

    ReplyDelete
  2. boleh kak, kene kabor awal. dia dah kol lame. cuti plak terus on. dia mai blajaq langsir. rajin betol cikgu tu. sambung blajar lagi, nak blajar jait lagi...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?